Mensen maken oost

Oostmaker worden

Zonder Oostmakers geen Fonds voor Oost. Doe dus een aanvraag of geef geld. We hebben je steun hard nodig. Je kunt op verschillende manieren doneren aan Fonds voor Oost.

Bijvoorbeeld:

– Via onze website (klik op doneren). Hier kun je direct doneren. Dit is de snelste manier om het Fonds voor Oost te steunen. Jouw bijdrage wordt direct gestort in het fonds op naam dat beheerd wordt door het Prins Bernhard Cultuurfonds. Dit fonds op naam is specifiek bedoeld voor de ondersteuning van projecten door Fonds voor Oost.

– Door geld te storten op rekening (IBAN) NL32INGB0000333318 t.n.v. Prins Bernhard Cultuurfonds, onder vermelding van Fonds voor Oost, te Amsterdam.

– Met een periodieke schenking. Dit is makkelijk en je behaalt optimaal fiscaal voordeel. Per 1 januari 2012 is de Geefwet in werking getreden waardoor je nog voordeliger kunt schenken.

– Nalaten. Het Fonds voor Oost is als fonds op naam bij het Cultuurfonds een algemeen nut beogende instelling (ANBI) en dus vrijgesteld van erfbelasting. Wanneer je Fonds voor Oost in jouw testament wil begunstigen maken we een afspraak met de deskundigen van het Prins Bernhard Cultuurfonds om de mogelijkheden te bespreken.

– Door mee te collecteren tijdens de jaarlijkse Anjeractie.

Vragen? Maak een afspraak maken om je verder te laten informeren.

Initiatiefnemers:
Ymere en AFK
Partners: